fbpx
from 355,00$
Book Now

Eksotisk Bade ferie på Zanzibar – FUN BEACH RESORT

Zanzibar
Not Rated

Duration

6 nætter/7 dage

Tour Type

Daily Tour

Group Size

30 people

Languages

English

Overview

Vi har afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer hvornår du vil afsted

Denne badeferie er af 6 nætters varighed på Fun Beach Hotel.

 • Badeferie i det antal dage du ønsker som du kan bestille direkte på hotellets side.
 • Engelsktalende rejseleder service på hotellet
 • Inkludere 1 udflugt fra hotellet.
 • Mulighed for at tilkøbe udflugter

Zanzaibar er kendt for sine Hvide strande, krystalklart azure blåt vand, og krydderier.

Hotellet er farverigt, og med tropiske haver omkring hotellet og deres 3 svømme basinner med direkte adgang til en herlig strand ud til Det Indiske Ocean. Værelserne ligger i traditionelle, afrikanske ‘Rondavel’ bygninger med palme-stråtag. Alle værelser har terrassedøre, der åbner op til en front med hængekøje og direkte ud til et svømmebassin. Hvert værelse er fuldt klimatiseret og tilbyder enten twin eller king size senge draperet med myggenet.
Hotellet er børnevenligt med spil af forskellige art.

Kridhvide sandstrande strækker sig kilometer efter kilometer øen rundt. Kokospalmer. Flotte koralrev, azurblåt hav. Vilde delfiner. Krydderimarkerne med vanilje, nelliker, peberfrugter, kardemomme og kanel. Jozani Forest med de røde colobusaber. Stone Town med den spændende arkitektur og den helt særlige atmosfære. Endelig er en ferie til krydderiøen Zanzibar en helt særlig oplevelse. Såvel hvis man er til en herlig solskinsferie med godt 27 grader i skyggen året rundt, eller om man gerne vil kombinere badeferie med safari, eller et ophold i Zanzibars gamle bydel, Stone Town, eller meget mere.

 • OPGRADER FRA BAGSIDE VÆRELSERNE TIL FRONT VÆRELSERNE, I HØJRE SIDE UNDER BOOKING FORMULAREN (SE MERE OM HOTELLET OG VÆRELSERNE HER), ELER KONTAKT OS FOR ET SPECIELT PROGRAM. Hvis i bestiller som en gruppe så bestil kun for de voksne og skriv til os hvor mange børn der er så sender vi jer en opgørelse over børne prisen. (Den vill ligge på omkring 170, – kr. per nat alt efter sæson)
 • SKRIV HVIS I SKAL BRUGE ENKELT VÆRELSE. DETTE VIL KOST ET TILLÆG PÅ 1.600, – KR. PER ENKELT VÆRELSE, OPKRÆVNINGEN SENDES EFTERFØLGENDE.
 • HVIS DET ER EN 3RD PERSON/ELLER ET BARN I VÆRELSET SKRIV DA TIL OS, FOR EN SPECIAL PRIS FOR DEN 3RD PERSON/BARN. 
View More

HIGHLIGHTS

 • Zanzibar er hvide sandstrande, kokospalmer, azure blå krystalklart badevand og flotte koralrev, men stedet emmer også af historie, hvor sultanpaladser, persiske bade, gamle forter, byer med snævre arabiske gyder og traditionelle “dhows” i de gamle havne gør 1001 nats eventyr levende, safarier i det krystal klare vand, svøm med delfiner, oplev hvor krydderier som kardemomme kommer fra, swahili madlavnings klasser, besøg i mangrove jungle, tandem faldskærms udspring, og meget mere.

Itinerary

Expand All
Dag 1:

I ankommer til Zanzibar med fly, og kør med bil til hotellet, for overnatning på Fun Beach Hotel. Alt efter hvad fly selskab i ankommer med, vil i ankomme enten om morgen, om eftermiddagen, eller om aften.
Der er fly med KLM, Qatar Airways, Ethiopian, og andre til Zanzibar. Se mere under Zanzibar international lufthavn, under tur beskrivelsen.

Indkvartering for er for 6 nætter med med morgenmad. Rejsen tilbydes også med færre eller flere overnatninger, samt evt. safarier før eller efter bade ferien. Forhør nærmere.

Dag 2:

Stå op til jeres første dejlig morgen på Fun Beach Hotel.
Fun Beach Hotel er et smukt indrettet og fredeligt hotel, placeret på en smuk strækning af Zanzibars Østkyst. Hotellet har sin egen Kit skole og andre aktiviteter, en dejlig restaurant og gaming område med Bordtennis, billiard, bord fodbold og andre spil ideel for familier, par eller business-folk.

I kan bruge dagen til at slappe af eller finde mere ud af omgivelserne, som vi også vil oplyse jer mere om.

Dag 3:

De kommende dage er til ren afslapning, hygge, solbadning i det godt 30 grader varme vejr, god mad, en udflugt dag 4, og evt. andre senere? Under jeres ophold på hotellet kommer en repræsentant fra vores kontor og besøger jer, og ser til at alting er i orden. Har I lyst til en udflugt eller flere, hjælper han også meget gerne med dette, eller i kan bestille direkte på hjemmesiden, være dog opmærksom på at normalt skal i bestille en udflugt 2 dage før eller mere for at være sikker på der er plads og der er tid til at lave forberedelserne til udflugten.

Dag 4:

Vi tilbyder en række forskellige udflugter på Zanzibar. De nævnte udflugter er blot et par af de mange oplevelser som øen byder på. Udflugterne bestilles ved at kontakte os, men hotellet tilbyder sommer tide ligende oplevelser i forbindelse med opholdet )Nogle gange kan deres priser dog være noget højere. Du kan se en beskrivelse af de forskellige udflugter her på siden. Forhør nærmere ved at kontakte os eller på hotellet.

På denne dag skal i på en spice tur med os.
I bliver hentet på hotellet, og På denne udflugt kommer man godt omkring de mange forskellige krydderier som dyrkes på Zanzibar.
Turen starter ved Kibweni Palace og går gennem området tl Kidichi. her vil du se de Persiske bade som blev bygget af Sultan Seyyid Said til hans kone Prinsesse Shehrzard.
Herfra forsætter du Kizimbani krydder plantage og en gå tur gennem plantagen, hvor de dyrker pebre, chili, nelliker, vanilje, og du får mulighed for at både se og føle og smage de forskellige krydderier frugter, urter, prydplanter og blomster. Dette vil være det bedste og billigeste sted at købe krydderier, og lokalt lavet perfume og essentiale oiler.

Der fortælles om hvordan krydderierne bruges medicinsk, til kosmetik, og som tilsætning i bl.a. læbestift, shampoo mm.
Udflugten gennemføres om morgen.

Dag 5 og 6:

Denne dag er ren afslapning på hotellet. tag ud og spis på de omkringliggende restauranter, lån en cykel og udforsk området, osv.

Dag 7:

Dag 7 er hjemrejsedag. Efter I checker ud fra jeres hotel om formiddagen og hentes og køres i lufthavnen for flyrejsen hjem.

Included/Excluded

 • Transport til og fra hotellet fra Lufthavnen
 • Morgenmad (Middags og aftensmad kan bestilles som ekstra)
 • Spice tour
 • Gratis aktiviteter på hotellet
 • Fly tur-return Danmark-Zanzibar
 • Rejse forsikring
 • Andre aktiviteter på Zanzibar fra Victoria Expeditions (Kan tilkøbes)
 • Andre aktiviteter fra Hotellet (Så som Kite skole, etc.)
 • Middags og aftensmad (Kan tilkøbes)

Tour's Location

Zanzibar

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from 355,00$

You might also like