from 379,00$
Book Now

Eksotisk Badeferie i Tanzania – GIRAFFE BEACH HOTEL

jangwani, Dar es Salaam, Tanzania
Not Rated
Duration

6 nætter/7 dage

Tour Type

Daily Tour

Group Size

30 people

Languages

English

Overview

Vi har afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer hvornår du vil afsted

Denne badeferie er af 6 nætters varighed på Giraffe Beach Hotel langs kysten nord for Dar es Salaam.

 • Hvis du ønsker flere eller færre dage på din Badeferie kan du selv vælge tid og antal dage, på hotellets side. Så kan vi arrangere de andre ting for dig separat.
 • Engelsktalende rejseleder service på hotellet
 • Inkludere 1 udflugt fra hotellet, til Mbudya Island.
 • Mulighed for at tilkøbe udflugter omkring Dar es Salaam eller en safari I en af parkerne tæt på Dar es Salaam

Strandene omkring Dar es Salaam er ikke så kendte som dem på Zanzibar men er lige så Hvide med krystalklart azure blåt vand, og ikke så mange turister. Som en storby ferie ved vandet.

Hotellet er stilfuldt og flot indrettet, med 2 forbundet svømme bassiner og med direkte adgang til en herlig strand ud til Det Indiske Ocean. Der er et mindre børnelege område og en pavillon ud over havet. Alle værelserne ligger I hovedbygningen, nogle med udsigt ud over havet. De fleste værelser har balkoner, og hvert værelse er fuldt klimatiseret og har dobbelt senge.

Tanzanias største by, Dar Es Salaam, er et spændende første stop i Tanzania og udgangspunkt for de store eventyr, der venter rundt omkring i landet. Her kan du gå på oplevelse i det afrikanske køkken, besøge de eksotiske markeder og tage en tur på de smukke strande. Dar Es Salaam kaldes ‘Dar’ i daglig tale, og har gennem årene udviklet sig fra en simpel fiskerby til en sprudlende, hektisk storby med mere end 6 mio. indbyggere. Trods sin størrelse har byen bevaret sit charmerende præg med masser af spændende markeder, historiske bygninger, traditionelle kaffehuse og en livlig klubscene.

Dar Es Salaam ligger ud til Det Indiske Ocean og tiltrækker både lokale og rejsende med sine lækre palmestrande og muligheder for at kombinere byliv med strandliv. Mange rejsende hopper hurtigt videre til drømmeøen Zanzibar, men du kan med fordel besøge øerne Bongoyo og Mbudya, der alle tilbyder dybhavsfiskeri, snorkling og dykning – flere steder med mulighed for at se hajer.

Samtidig kan mange synes at Zanzibar er for overrendt af turister og fra Dar Es Salaam, kan du lige så let besøge Saadani National Park, de sydlige nationalparker, lokale attraktioner, og parker I og omkring Dar es Salaam og andre steder, for at få nogle fantastiske oplevelser.

En rejse til Dar Es Salaam vil overbevise de fleste om, at den afrikanske storby har masser af sjæl og charme. Som rejsende i Dar Es Salaam vil du hurtigt opdage, at byen bærer præg af en blanding af afrikanske, arabiske og sydasiatiske påvirkninger. Mange af de lokale ynder at hænge ud ved Coco Beach, der er et godt sted at slappe af og sippe billige drinks. Der er også mange andre lækre strande omkring DAR, så som Jangwani Beach, Kigamboni Beach syd for DAR, og de er nogle af de bedste steder på Swahili kysten, der pryder Dar Es Salaams havside. Der er flere andre strande der er værd at besøge blandt andet Kipepeo, samt strandene på øerne Bongoyo, og Mbudya.

Mbudya og Bongoyo Island er fantastisk til snorkling og solbadning og er ikke overraskende populære strande med dagsture for både lokale og turister. Beliggende kun en kort sejltur væk fra Dar Es Salaam, er disse naturskønne øer en del af Dar Es Salaam Marine Reserve; og som sådan uberørt og så uspoleret som de kan være.

Det er ikke muligt at overnatte på øerne. Der arrangeres ture til øerne og man kan selv medbringer mad og drikke varer, eller hvis turen er arrangeret gennem os eller andre kan der være sørget for en lunch boks og drikkevarer. Der findes et par små strandbarer på den ene ø, der tilbyder forfriskninger men ikke det store udvalg.

 • OPGRADER FRA BAGSIDE VÆRELSERNE TIL VÆRELSERNE MED HAVUDSIGT, I HØJRE SIDE UNDER BOOKING FORMULAREN (SE MERE OM HOTELLET OG VÆRELSERNE HER), ELLER KONTAKT OS FOR ET SPECIELT PROGRAM.
  HVIS I BESTILLER SOM EN GRUPPE MED BØRN SÅ BESTIL KUN FOR DE VOKSNE OG SKRIV TIL OS MED ANTALLET AF BØRN UNDER 12 OG VI VIL SENDE JER EN OPGØRELSE OVER BØRNE PRISEN. (Den vil ligge på omkring 140, – kr. per nat alt efter sæson)
 • ENKELT VÆRELSE KOSTER DET SAMME SOM DOBBELT VÆRELSE.
 • HVIS DET ER EN 3RD PERSON/ELLER ET BARN I VÆRELSET SKRIV DA TIL OS, FOR EN SPECIAL PRIS FOR DEN 3RD PERSON/BARN.
View More

Highlights

 • Strandene omkring er lige så hvide som dem på Zanzibar, med kokospalmer, vandet lige så varmt, med azure blå krystalklart badevand og flotte koralrev, men Dar es Salaam er også fuld af historie, hvor muser, gamle bygninger, og safarier i det krystal klare blå vand, besøg de lokale Natur parker Pugu Hills, Pande game Reserve, eller en tur til Saadani National Park, Mikumi National Park , eller Bagamoyo med historiske bygninger og ruiner, smag swahili maden og meget mere, som alle kan nåes samme dag inden for få timer fra Dar es Salaam.

Itinerary

Expand All
Dag 1:

I ankommer til Dar es Salaam med fly, og kør med bil til hotellet, for overnatning på Giraffe Beach Hotel. Alt efter hvad fly selskab i ankommer med, vil i ankomme enten om morgen, om eftermiddagen, eller om aften.
Der er fly med KLM, Qatar Airways, Ethiopian Airways, og andre til Dar es Salaam. Se mere under Dar es Salaam international lufthavn.

Indkvartering er for 6 nætter med morgenmad. Køb af middags- eller aften mad koster omkring 70 til 110 kr. per måltid, men mange spiser uden for hotellet for at prøver andre ting. “Kile chef” lige på den anden side af vejen har noget rigtigt lækkert mad. Rejsen tilbydes også med færre eller flere overnatninger, samt evt. safarier før eller efter badeferien. Forhør nærmere.

Dag 2:

Stå op til jeres første dejlig morgen på Giraffe Beach Hotel.
Giraffe Beach Hotel er et smukt indrettet og fredeligt hotel, placeret på en smuk strækning af Dar es Salaams Nord kyst. Hotellet tilbyder forskellige aktiviteter, en dejlig restaurant og et lille lege område for børn og andre spil ideel for familier, par eller business-folk.

I kan bruge dagen til at slappe af eller til finde ud af mere om omgivelserne, som vi også vil oplyse jer mere om. Under jeres ophold på hotellet kommer en repræsentant fra vores kontor og besøger jer, og ser til at alting er i orden. Har I lyst til en udflugt eller flere, hjælper han også meget gerne med dette, eller i kan bestille direkte på hjemmesiden, være dog opmærksom på at normalt skal i bestille en udflugt 2 dage før eller mere for at være sikker på der er plads og der er tid til at lave forberedelserne til udflugten.

Dag 3:

Vi tilbyder en række forskellige udflugter i Dar es Salaam området. Som du vil kunne læse mere om her. De nævnte udflugter er blot et par af de mange oplevelser som området byder på. Udflugterne bestilles ved at kontakte os, men hotellet tilbyder sommetider lignende oplevelser i forbindelse med opholdet, deres priser dog være noget højere. Forhør nærmere ved at kontakte os eller på hotellet.

På denne dag skal i på en lille udflugt med os. (inkluderet I prisen)
I samarbejde med hotellet skal i en tur til Mbudya Island en lille ø omkring 20 minutters sejlads fra hotellet. Her kan i snorkle, og solbade på en dejlig lille privat ø. Der kan købes mad og drikkevare på øen. Vi vil have snorkle og svømmefødder klar til jer.
Udflugten gennemføres om morgen.

Dag 4:

Denne dag og de kommende dage er til ren afslapning, hygge, solbadning i det godt 30 grader varme vejr, og god mad. Hvis har bestilt andre udflugter, så sker dette også en af disse dage.
Dette kan være en af endags turene vi tilbyder, eller evt. hvis i har udvidet turen med et par dage, en safari ind i landet.

Dag 5 og 6:

Denne dag er ren afslapning på hotellet. tag ud og spis på de omkringliggende restauranter, udforsk området, osv.

Dag 7:

Dag 7 er hjemrejsedag. Efter I tjekket ud fra jeres hotel om formiddagen, hentes i og køres i lufthavnen for flyrejsen hjem.

Included/Excluded

 • Transport til og fra hotellet fra Lufthavnen
 • Morgenmad (Middags og aftensmad kan bestilles som ekstra)
 • Mbudya Island tur
 • Gratis aktiviteter på hotellet
 • Fly tur-retur Danmark-Dar es Salaam, Tanzania
 • Rejse forsikring
 • Andre aktiviteter omkring Dar es Salaam fra Victoria Expeditions (Kan tilkøbes)
 • Andre aktiviteter fra Hotellet (Så som paint ball, etc.)
 • Middags og aftensmad (Kan tilkøbes)

Tour's Location

jangwani, Dar es Salaam, Tanzania

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from 379,00$

You might also like